Flexibele full-service kantoorkamers op niveau

In het groene hart van Gelderland staat aan de Stationsweg 44 – 44 a te Oosterbeek bij Arnhem deze markante Neo-Classistische kantoorvilla.

Homepage-private-photo

“Als kantoorruimte uw
marketing tool is”

Flexibele full service kantoorruimte in het hoger segment volledig ingericht te huur in het centrum van Oosterbeek.

U bent binnen 5 autominuten op het Rijkswegennet A12/A50. De kantoorvilla is in 2009 geheel nieuw en duurzaam gebouwd met royale parkeermogelijkheden en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Gelegen in een goed bereikbare groene omgeving, op loopafstand van station en centrum Oosterbeek zijn deze luxe kantoorruimten volledig ingericht te huur en geschikt voor 1 tot en met maximaal 20 personen. De aangeboden kantoorruimten worden verhuurd onder het “Private Offices” concept.

Bekijk kantoorruimten

De villa met koetshuis

De villa met koetshuis is in 2009 gebouwd naar een ontwerp van architect Friso Woudstra. Van buiten heeft het gebouw een klassieke uitstraling, maar van binnen is deze voorzien van een moderne inrichting. De royale parkeerfaciliteiten zijn gelegen achter de villa. Het gebouw heeft een ruime centrale entree met een prachtige trappartij.

In dit gedeelte bevinden zich tevens de centrale balie en lift. Het hele gebouw is verder voorzien van een duurzaam energiesysteem middels betonkern-activering. De marketing uitstraling van deze huisvesting zal voor u een verrijking zijn, en is voor iedere huurder een marketing tool

Huurders
Logo EB zonder huisje met r-etje hoge res. doorzichtig witte letter itvalue logo-emlaw chainresult doorzichtig zw en witte letters logo van Barneveld doorzichtig witte letter

Ontdek de kantoorruimten | VOL VERHUURD

Momenteel zijn er geen kantoorruimten beschikbaar in de Villa of het Koetshuis. Informeer naar uw mogelijkheden!

De huurprijs is per kamer, per maand en inclusief verlichting, stoffering, kantoormeubilair, energieverbruik, beveiliging/bewaking en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen op eigen terrein te huur voor € 80,- (excl. BTW) per maand per parkeerplaats. Ook zijn een nette fietsenstalling en oplaadfaciliteiten voor elektrische auto’s aanwezig.

Selecteer een verdieping
Kamer 1.12 VERHUURD ca. 36 m² € 1.500,– per maand

Services

Bij het ”Private Offices” concept kunnen additionele services afgenomen worden. Deze worden maandelijks apart in rekening gebracht. De kosten van deze services kunt u bij uw verhuurder opvragen.

Data- en telecommunicatie

Er zijn telefoon- en internetvoorzieningen aanwezig. U kunt gebruik maken van een vaste internetaansluiting middels ASDL, of Wifi. Glasvezel is op verzoek beschikbaar.

Postafhandeling

Uw gehele postafhandeling variërend van het halen en brengen van post, mailingen, express-zendingen naar het buitenland tot aangetekende stukken kunnen worden verzorgd.

Vergaderruimte

In de aanwezige Business Lounge is er voldoende vergader- en presentatieruimte beschikbaar. Deze kan via de receptie per dagdeel gehuurd worden.

Naamsvermelding

Het is mogelijk tegen een kleine vergoeding uw naamsvermelding te krijgen op zowel de buiten bebording als de verwijzingen in de villa.

Archiefruimte

In het souterrain van de kantoorvilla bevinden zich archiefruimten die u flexibel kunt huren naar behoefte. De huurprijs wordt berekent per m², per maand.

Sportzaal

Onder in villa is een sportzaal aanwezig welke ook te gebruiken is voor u als huurder.

Business Lounge

De in het souterrain gelegen Business Lounge is een unieke ruimte en kan voorzien in al uw formele en informele events.

Deze fantastische onder architectuur ontworpen vergader/loungeruimte is uitgerust met audiovisuele presentatiemiddelen,, geluidsinstallatie, Wifi en telefoon. Tevens is er een volledig ingerichte keuken welke gebruikt kan worden voor bereiding van een zakelijk diner, uitgevoerd door een topkok met bediening. De Business Lounge kan per dagdeel gehuurd worden voor 2 tot en met 50 personen.